Research and Development voor iedereen

Wij bieden voor elke ondernemer en privé persoon een mogelijkheid tot Research and Development dat wij voor 50% van de geschatte kosten ontwikkelen.

State of the Art

Op het mooie Aese Island starten we in januari 2020 met een groot en nieuw state of the art research and development gebouw met laboratoriums en onderzoeksruimtes.

Het gebouw bestaat uit 11 verdiepingen onder de grond verdeeld over laboratoriums en onderzoeksruimtes. Elke verdieping heeft 2400m2 aan oppervlakte. Boven de grond zijn nog eens 3 verdiepingen voor onderzoeks projecten.

Alle verdiepingen zijn 2400m2 groot. In het midden aan de noordzijde zijn de 4 toegangsliften. Aan de zuidkant is een goederenlift van 18m2 voor makkelijk toegang voor het vervoeren van de ontwikkelde producten. Op elke hoek zijn trappengangen aangebracht voor veiligheid en extra toegang. Alleen personen bevoegd voor een verdieping kunnen met hun keykaart daar komen zodat uw research alleen voor geautoriseerde personen toegankelijk is.

Waarom bij Atlantis Reborn

Alleen Research and Development

Kiest u ervoor om alleen research and development opdrachten te plaatsen dan zijn de kosten 50% van de begroting die u voor dat jaar heeft gemaakt. U kunt online het volledige proces volgen en de frequentie van meetings om de voortgang te bespreken is geheel aan u of dit wekelijks, maandelijks of per kwartaal is.

De kosten zijn vaste kosten en u zult geen naberekening krijgen aan het einde van het jaar.