Wat zijn gedekte Bedrijfsobligaties?

Obligaties zijn leningen die worden uitgegeven door bedrijven of overheden. Als je een obligatie koopt, leen je geld uit aan een onderneming of een overheid. Meestal ontvang je als obligatiehouder een vergoeding in de vorm van 'couponrente'.

Door de aankoop van een met wettelijk pandrecht gedekte bedrijfsobligatie vanaf €1.000 verstrekt u een lening aan Atlantis Reborn B.V. U zet uw geld dan voor vijf jaar vast. Als vergoeding hiervoor ontvangt u elk kwartaal een vaste rente van 2% over de inleg, in totaal 8% per jaar. Atlantis Reborn B.V. betaalt uw inleg terug na de afgesproken periode van 5 jaar. Wettelijk Pandrecht wordt gevestigd om uw inleg af te dekken en bij voorrang terug te krijgen, mocht dat nodig zijn in geval van faillissement. Om wettelijk pandrecht te vestigen zijn de goederen (Luxe villa's) die met uw inleg zijn ontworpen en gebouwd geregistreerd bij de belastingdienst.

Een alternatief voor meer rente op uw vermogen.

  • 8% jaarlijkse rente over uw belegging
  • Per kwartaal 2% rente uitgekeerd
  • Inleg gedekt door pandrecht
  • Na 5 jaar 100% teruggestort
Start nu met beleggen

Wat doet Atlantis Reborn?

Atlantis Reborn B.V. ontwikkeld Aese Island tot een tropisch paradijs.

Fase 1: Ontwikkelen van 40 luxe villa's die verkocht gaan worden aan Zowel Nederlandse als buitenlandse artisten en acteurs. De villa's staan op een kavel van 3000m2 met een woonoppervlakte van minimaal 300m2. De verkoopwaarde van de villa start bij € 5.000.000,-

Fase 2: Ontwikkelen van een resort bestaande uit een hotel met ruimte voor 750 luxe kamers, 4 restaurants, 2 casino's en 2 zwembaden, Cabanas en huisjes op het water.

Fase 3: Ontwikkelen van een winkelstraat dwars over het eiland met winkeltjes, appartementen, restaurants etc. rondom de wonkelstraat komen vrijstaande woonhuizen en rijteswoningen.

Voordat u belegt

Beperk uw risico

Betekent een hoge rente altijd meer risico? Ja, maar u kunt zelf risico beperken door uw geld te spreiden. Beleg nooit met geld dat u niet kunt missen. Het is niet verstandig om uw complete spaarrekening te gebruiken, omdat beleggen altijd risico’s met zich mee brengt.

Direct starten met beleggen?

Dat kan. Uit ervaring weet u wellicht al wat de risico's kunnen zijn. Bedrijfsobligaties zijn een aparte assetklasse. Omdat uw inleg is gedekt door een Wettelijk Pandrecht is het risico, oftewel de rendementsverhouding, niet vergelijkbaar met andere beleggingsproducten zoals scheeps-cv’s, staatsobligaties of vastgoed- en beleggingsfondsen.

Hoe kan ik obligaties kopen?

Veilig via uw Bank

De Bedrijfsobligaties kunt u betalen middels een bankoverschrijving. Uw betalingsbevestiging ontvangt u meteen per e-mail.

14 dagen bedenktijd

Na de betaling heeft u 14 dagen bedenktijd om kosteloos te annuleren.

U hoeft ook geen afsluitkosten te betalen.

U betaalt geen beheer- of afsluitkosten. Er zijn geen verborgen kosten.

Start nu met beleggen

Rekenvoorbeeld

Start nu met beleggen